top of page

ADL MT

Public·48 members

Про світшоти, комфорт і те, що реально хочеться носити щодня

Мене сюди занесло після того, як я зрозуміла, що мій старий одяг уже не рятує, бо постійно або давить, або перекручується, або виглядає так, ніби його пережували. Я довго шукала щось просте, але якісне, і випадково натрапила на українські бренди, серед яких був LU-LU.

6 Views
th bes
th bes
Dec 11

У мене був майже такий самий шлях, тільки я довго вагалася, бо не могла зрозуміти, який крій мені реально підійде. Я багато разів купувала речі, що гарно дивилися на фото, а потім виявлялося, що вони або за вузькі в плечах, або дивно сідають на талії. Коли почала розглядати світшоти з вільним кроєм, зрозуміла, що проблема не в мені, а в тому, що більшість моделей, які я брала раніше, просто не були розраховані на нормальний рух протягом дня. Тому тепер я звертаю увагу на м’якість тканини, щільність і те, чи не “ламається” силует під час ходьби. І щоб не губитися серед усіх варіантів, періодично повертаюся на те, що я використовую — https://luforu.com/katalog/verh/svitshoty/. Мені важливо бачити, як річ виглядає зблизька, чи не витягується вона після прання, чи зберігає форму. Світшоти стали для мене універсальним варіантом: у них комфортно вдома, на вулиці, на роботі, і вони підходять під будь-який настрій. Найбільше мене радує, що з ними не треба вигадувати складні образи — просто одягнув і пішов, а виглядаєш охайно й сучасно. І чесно, відтоді я перестала витрачати гроші на речі, які потім застряють на далекій полиці та збирають пил.

Members

bottom of page